Menyampah ? --'

tadi pepagi akuu bagunn awal
sb nak kejut mem aku sorang neyyy Yess
aku macam kejut ape jaa kannn
Susa betul nak bgnnn !
thenn kita orang studyy group kat libraryy taman u tuhh :D
tak mampu nak g jauhh , takde duet :))
then after studyy g ahh jusco sb laparrr --'
HAHHA , thenn ternampak motorr taww
tgkk sweater macam kenal
yess betul lhaa tuu AS :D
berdebarr gylaa bila nampak dea , then aku g tandas jaap
nak nek tgkat ats leyy pulak terface to face nan dea
kauu senyum ? Ntahlhaaa ,
tp mukaa kauuu macam takk sukaa tgk akuuu
knp ? hmm , kau tahu tak aku happy gylaa jumpee kauuu 
then aku txtin kau tnye ade ape g sini
kau reply sibuk kenape ?
wahhh , tak macam sedeyyy pulakk and sakit hatiii !
okeyy terima kasihhh :)
then tyme aku nak meet mamat tuuu tyme tuulaa si AS ade kat tempat motooo
hmm --'

okeyy , bye !

DO LIKE AND COMMENT